03 V Star 1100 headlight & running lights not working
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.

Welcome to the Motorcycle Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    My Bike(s)
    2003 V Star 1100 Classic
    Posts
    2

    03 V Star 1100 headlight & running lights not working

    I have an 03 star 1100 I did some mods to my turn signals. I have been able to get all my lights to work except my headlight and front running lights, however the turn signals all work. I have replaced a burned out headlight fuse and checked the bulb. Nothing is burned out or disconnected. Bike starts and runs. What can I do to fix this issue?

  2. Remove Advertisements
    MotorcycleForums.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Super Moderator

    My Bike(s)
    Can-AM Spyder
    Location
    Ocala, FL
    Posts
    12,061
    Get a multi-meter and start tracing the voltages.
    Check that fuse again.
    If it is blown again, then start looking for pinched or frayed wires.
    Don't believe everything that you think.

  4. #3
    Newbie
    My Bike(s)
    2003 V Star 1100 Classic
    Posts
    2
    Is there a running light or headlight fuse in the neck? Is there a running light/headlight relay somewhere? Could it be the relay?

  5. Remove Advertisements
    MotorcycleForums.net
    Advertisements
     

  6. #4
    Super Moderator

    My Bike(s)
    Can-AM Spyder
    Location
    Ocala, FL
    Posts
    12,061
    There probably is a set of contacts on the start switch button for the headlight......but I don't think that would be connected to the running lights too.
    Maybe it is, or maybe there is a relay.

    If the fuse was blown once, there probably was a reason that happened.
    Don't believe everything that you think.


 

Sponsored Links

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Running Tail Lights / Brake Lights / Turn Signals
    By MotoJPizzle in forum Marauder M50 Secret Hideaway
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2008, 06:42 PM
  2. 2001 V-Star 1100 idle/running issue
    By 4thehardway in forum Mechanics Corner
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2008, 07:56 PM
  3. Star day time running lights
    By 57Fred in forum Roadliner
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2007, 11:47 AM
  4. Plz Help - Lights not working?
    By 04SUZ in forum Mechanics Corner
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2007, 12:40 PM
  5. Running lights/brake lights
    By blackie1491 in forum Eye Candy
    Replies: 5
    Last Post: 07-27-2006, 03:59 PM

Search tags for this page

2003 yamaha v star 1100 headlight short

,

2006 yamaha vstar 1100 classic main fuse location

,

2007 v star headlight problems search

,

2008 yamaha v star 1100 headlight wont work

,
2008 yamaha vstar classic fuse for headlight
,
driving lights dont work on a v star 1100 what could be wrong
,

headlight not working on 07 v star

,

run light for 1100 yamaha motorcycle

,

running lights and headlight are not working on my 02 yamaha v star 1100

,
yamaha v star head fuse
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread